Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Ga in Boekelo voor hekwerk via Metaalbedrijf Effting

Wanneer u in Boekelo op zoek bent naar gaasmatten, sierhekwerk, looppoorten of een tuinhek op maat, staat Metaalbedrijf Effting graag voor u klaar. Ik, Charles Effting, help u graag met het uitzoeken van uw ideale hekwerk. Tevens adviseer en inspireer ik u bij het uitzoeken van het juiste hekwerk voor uw tuin of terrein. U kunt bij ons terecht voor draaipoorten, dubbelstaafmat hekwerk en spijlenhekwerk. Maar ook schuifpoorten en sierpoorten leveren wij geheel op maat. Maak direct een afspraak via 06-53103988 vanuit Boekelo.

Het beste hekwerk op maat

Bij ons Metaalbedrijf Effting staat als sinds 1996 een hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service centraal bij het maken en leveren van ons hekwerk. Wij zorgen ervoor dat al het hekwerk, van sierhekwerk tot aan de schuifpoorten, voldoet aan de geldende veiligheidsnormen. Daarnaast zijn wij 24/7 te bereiken wanneer u te maken heeft met schade of een storing aan uw poort of hek. Ons hekwerk wordt op maat gemaakt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor sierhekwerk, draaipoorten of looppoorten. De hoogtematen, kleuren, bochten en togen worden helemaal naar uw wensen gemaakt. Op deze manier realiseren wij uw perfecte draaipoorten of hekwerk in uw tuin in Boekelo.

Meer privacy en groen met gaasmatten

Naast hekwerk voor uw tuin, kunt u ook gaasmatten op maat via ons aanschaffen. Gaasmatten zijn ideaal en voordelig voor het afschermen van uw tuin, bedrijfsterrein, dierenverblijf of speeltuin. U kunt voor nog meer groen en privacy zorgen, door een klimop te laten groeien tegen uw smalle en strakke gaasmatten.

Laat schuifpoorten of looppoorten monteren in Boekelo

Wij zijn uw partner in Boekelo, wanneer u op zoek bent naar mooi sierhekwerk, draaipoorten of schuifpoorten. U kunt ons ook benaderen wanneer u dubbelstaafmat hekwerk, gaasmatten, spijlenhekwerk en ander hekwerk voor uw tuin of terrein wilt. Laat u adviseren en inspireren door onze specialist bij uw keuze voor hekwerk. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden van onze sierpoorten, schuifpoorten, looppoorten en draaipoorten wanneer u een afspraak maakt. Wij kunnen bijvoorbeeld elektrische bediening op afstand leveren bij uw hekwerk in uw tuin.

Draaipoorten

Neem contact op vanuit Boekelo voor sierhekwerk of looppoorten

Neem voor meer informatie over hekwerk, gaasmatten of een poort contact op vanuit Boekelo via 06-53103988. Mailen kan naar ijzersterkinsierhekwerk@home.nl. Tevens kunt u het online contactformulier invullen voor meer informatie. Wij staan voor u klaar in Boekelo met een tuinhek, spijlenhekwerk of veilige schuifpoorten, sierpoorten, draaipoorten of looppoorten.

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988or

Contact
BEL ONS