Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Hekwerk in Denekamp via Metaalbedrijf Effting

Bent u in Denekamp op zoek naar nieuwe gaasmatten, sierhekwerk, looppoorten of een tuinhek? Benader dan Metaalbedrijf Effting voor prachtig hekwerk op maat. Ik, eigenaar Charles Effting, sta voor u klaar met advies bij het uitzoeken van het juiste hekwerk voor uw tuin of terrein. U kunt bij ons terecht voor draaipoorten, dubbelstaafmat hekwerk en spijlenhekwerk. Maar ook schuifpoorten en sierpoorten kunnen wij voor u maken en leveren. Maak snel een afspraak vanuit Denekamp via 06-53103988.

Hekwerk met vele mogelijkheden

Al sinds 1996 is Metaalbedrijf Effting bezig met het maken, leveren en monteren van het beste hekwerk op maat. Een hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service staat hierbij centraal. Met ons vakmanschap zorgen wij ervoor dat alles, van het sierhekwerk tot aan de schuifpoorten, voldoet aan de veiligheidsnormen. Werkt uw poort of hek niet meer naar behoren? Maak dan gebruik van onze 24-uurservice bij een storing of schade. Wij realiseren graag al uw hekwerk op maat. Dit geldt bijvoorbeeld voor sierhekwerk, draaipoorten en looppoorten. Wij verwezenlijken al uw wensen wat betreft de hoogtematen, kleuren, bochten en togen. Kies voor onze diensten voor prachtige draaipoorten of hekwerk in uw tuin in Denekamp.

Wij realiseren gaasmatten op maat

Kies voor onze kwaliteits gaasmatten als u uw tuin, bedrijfsterrein, dierenverblijf of speeltuin op een voordelige manier wilt schermen. Ook onze gaasmatten worden helemaal op maat gemaakt. Wilt u veel groen en privacy in uw tuin of terrein creëren? Laat dan een mooie klimop over de smalle en strakke gaasmatten groeien. Het gaas is bij ons in alle RAL kleuren te verkrijgen.

Kies de beste schuifpoorten of looppoorten in Denekamp

Wij helpen u graag in Denekamp met het leveren van sierhekwerk, draaipoorten of schuifpoorten. U kunt bij ons ook terecht voor dubbelstaafmat hekwerk, gaasmatten, spijlenhekwerk en ander hekwerk voor uw tuin of terrein. Maak een afspraak en ontvang advies en laat u inspireren door het prachtige hekwerk. Wanneer u dit wenst, kunnen onze sierpoorten, schuifpoorten, looppoorten en draaipoorten ook geleverd worden met elektrische bediening op afstand. U heeft gegarandeerd nog jaren plezier van uw hekwerk.

Denekamp

Bel of mail mij voor sierhekwerk of looppoorten in Denekamp

Wenst u in Denekamp hekwerk, gaasmatten of een poort op maat? Zoek dan contact met mij op voor vrijblijvend advies. U maakt een afspraak via 06-53103988 of u mailt naar ijzersterkinsierhekwerk@home.nl. Daarnaast kunt u meer informatie aanvragen via ons online contactformulier. Wij laten u in Denekamp nog jaren genieten van uw tuinhek, spijlenhekwerk en veilige schuifpoorten, sierpoorten, draaipoorten of looppoorten.

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988or

Contact
BEL ONS