Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Kies Metaalbedrijf Effting voor de beste draaipoorten

Wilt u uw tuin of terrein in Overijssel beveiligen met draaipoorten? Benader dan Metaalbedrijf Effting voor de beste kwaliteit hekwerk. Onze specialisatie ligt bij het maken, leveren en monteren van sierpoorten, draaipoorten, looppoorten en schuifpoorten. Wij zijn gestart in 1996 en sindsdien zijn wij hét adres voor een kwaliteits hek of poort op maat. Wenst u meer te weten te komen over de mogelijkheden op het gebied van hekwerk? Lees dan verder of bel ons direct via telefoonnummer 06-53103988. Ik, Charles Effting, help u graag verder, zodat u straks profiteert van veilige draaipoorten.

Meer informatie over draaipoorten

Wij leveren draaipoorten in allerlei soorten en maten. Deze poorten gaan vandalisme tegen en zijn praktisch en robuust. Bovendien vormen ze het visitekaartje voor uw woning of bedrijfspand. Tevens zijn zij enorm handig om zorgeloos uw beveiligde oprit op te rijden. Een elektrische bediening op afstand is uiteraard mogelijk. Metaalbedrijf Effting biedt diverse oplossingen voor particulieren en een ruim assortiment aan industriële draaipoorten. Een draaipoort is een uitstekende manier om de toegang tot uw terrein af te sluiten. Doordringen of over het hek heen klimmen is onmogelijk nadat wij uw poorten plaatsen. Geniet van kwaliteit en een gebruiksvriendelijk hekwerk. De poorten kunnen helemaal op maat voor u worden gemaakt. Denk hierbij aan de hoogtematen, kleuren, bochten en de togen. Maak snel een afspraak en geef uw wensen en behoeftes aan ons door.

De voordelen van Metaalbedrijf Effting

Kiest u voor het hekwerk van Metaalbedrijf Effting? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Het hekwerk wordt volledig op maat gerealiseerd
  • Zeer scherpe prijzen
  • Een uitstekende kwaliteit wat betreft het hekwerk
  • Veel ervaring en kennis op het gebied van hekwerk
  • Een 24/7 storingsdienst bij schade en storing

De mogelijkheden die u heeft op het gebied van hekwerk

Naast draaipoorten, kunnen wij u ook helpen met het maken en leveren van sierhekwerk, draaipoorten, sierpoorten en gaasmatten. Ieder soort hekwerk kan geheel op maat worden gemaakt door onze vakmensen. Kies bijvoorbeeld voor op maat gemaakte gaasmatten wanneer u uw tuin, bedrijfsterrein, dierenverblijf of speeltuin op een voordelige manier wilt afschermen.

Draaipoorten

Neem contact met ons op voor nieuwe draaipoorten

Wenst u ook nieuwe poorten of hekwerk van de beste kwaliteit? Of wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden op het gebied van hekwerk? Neem dan contact met ons op via 06-53103988. U kunt ons ook mailen naar ijzersterkinsierhekwerk@home.nl of u vult direct ons online contactformulier in. Wij staan dan voor u klaar bij het verwezenlijken van uw ideale draaipoorten op maat.

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988or

Contact
BEL ONS