Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Uw specialist in een dubbelstaafmat hekwerk

Heeft u behoefte aan een dubbelstaafmat hekwerk? De specialisten van Metaalbedrijf Effting realiseren deze graag voor u. Ik, Charles Effting, hoor graag wat uw wensen zijn. Wist u dat u met zo’n hek de uitstraling van uw woning of bedrijfspand direct naar een hoger niveau tilt? Wij zijn al sinds 1996 gespecialiseerd in het maken en monteren van hekken. Heeft u interesse in onze persoonlijke aandacht, goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende service en perfecte maatwerk? Maak een afspraak met mij door te bellen naar 06-53103988. Met als doel uw ideale dubbelstaafmat hekwerk uiteraard!

Dit wilt u weten over een dubbelstaafmat hekwerk

Een dubbelstaafmat (DSM) hekwerk is als het ware een combinatie van een gaashekwerk en een spijlenhekwerk. Het draagt enerzijds de elegantie van een gaashekwerk, maar is anderzijds net zo stevig is als een spijlenhekwerk. Vanwege de robuuste doch aantrekkelijke, fijne mazen worden deze hekken veel gebruikt op allerhande terreinen. Denk aan tuinen, speeltuinen, erven, sportvelden en bedrijfsterreinen. Wij kunnen uw hek precies zo realiseren als u wenst. Laat mij weten wat uw wensen en eisen zijn. Denk aan de afmeting, de kleur, het model, de stijl en de afwerking. Lees verder voor meer informatie over dit soort hekken of maak direct een afspraak.

Mogelijkheden met een dubbelstaafmat hekwerk

Elk hek van dit type is opgebouwd uit panelen, palen en beugels. Voor elk paneel hebben we bijpassende palen. Zo creëren we een prachtig geheel dat moeiteloos opgenomen wordt in uw tuin of terrein. De panelen worden aan de palen bevestigd met beugels. Er zijn verschillende soorten beugels. Zo is er de tussenpaal beugel, de eindpaal beugel en de hoekpaal beugel. Uiteraard kunt u al deze beugels in exact dezelfde kleur verkrijgen als de palen en de panelen. Op de palen kunt u eventueel een zwarte paaldop laten plaatsen. Dit zorgt voor een zeer strakke afwerking. Het monteren van dit soort hekken is niet moeilijk. Echter, u kunt deze taak ook uitbesteden aan onze specialisten. Voor een gegarandeerd vakkundig resultaat.

Dubbelstaafmat hekwerk

Kies ook voor een dubbelstaafmat hekwerk

Wenst u ook een veilig, mooi en kwalitatief dubbelstaafmat hekwerk te laten plaatsen in uw tuin of op uw terrein? Neem dan contact met mij op voor meer informatie. Bel naar 06-53103988, mail naar ijzersterkinsierhekwerk@home.nl of vul ons online contactformulier in. Ik ben erg benieuwd naar uw wensen aangaande uw nieuwe hek. Ik vertaal deze wensen heel graag in uw gewenste dubbelstaafmat hekwerk!

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988or

Contact
BEL ONS