Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Image

Effting verzorgt

UW ELEKTRONISCHE SYSTEMEN

Wilt u een hekwerk laten plaatsen door Metaalbedrijf Effting uit Hengelo? Kies voor de extra toevoeging van diverse elektronische systemen aan uw hekwerk om uw gebruiksgemak en veiligheid te vergroten. De systemen maken en installeren we op maat en volledig naar uw wensen. Persoonlijke aandacht en hoge kwaliteit staan te allen tijde hoog in het vaandel.

Of het nu gaat om een manier om te communiceren met uw gast aan uw inrijpoort of een herkenning van voertuigen, bij Metaalbedrijf Effting bent u aan het juiste adres voor elektrische systemen voor uw hek. Denk bijvoorbeeld aan intercoms, detectielussen of aandrijvingen. Ook wanneer u contact wilt kunnen maken met degene die aan uw poort staat schakelt u onze hulp in. Wij verzorgen uw intercomsysteem met spraak en/of beeld. De bijhorende binnenpost biedt de mogelijkheid om de deur te openen met slechts één druk op de knop. Met een detectielus zorgt u ervoor dat uw hekwerk niet automatisch sluit wanneer er nog een voertuig in het veld van de lus staat. Daarnaast hebben we verschillende aandrijvingen in het assortiment die ervoor zorgen dat een machineonderdeel zich voortbeweegt.

We maken enkel gebruik van eersteklas materialen en garanderen u producten die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. Op het moment dat u contact met ons opneemt bespreken we uw wensen om u vervolgens te voorzien van het nodige advies. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een totaalpakket, waarbij wij alle systemen voor u installeren.

Elektronisch systeem op maat?

Bel voor vragen of een afspraak!

06-53103988

853

Tevreden klanten

940

Gerealiseerde projecten

765

Hekwerken geplaatst

620

Hekken gerepareerd

ADVIES OP MAAT

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988or

Contact
BEL ONS