Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Uw ideale hekwerk in Enschede

Bent u in Enschede op zoek naar een aanbieder in sierhekwerk, gaasmatten, een tuinhek of schuifpoorten? Maak dan een afspraak met Metaalbedrijf Effting. Ik, Charles Effting, bespreek graag met u uw wensen aangaande uw nieuwe hekwerk of poort. Wilt u bijvoorbeeld een dubbelstaafmat hekwerk of een spijlenhekwerk? Of bent u benieuwd naar onze sierpoorten, schuifpoorten, draaipoorten en looppoorten? Benader ons vanuit Enschede via 06-53103988.

Onze opties in hekwerk

Al sinds 1996 zijn wij gespecialiseerd in het maken, leveren en monteren van kwalitatieve, maatwerk hekwerken. Alles wat wij realiseren, van het sierhekwerk tot aan een tuinhek, voldoet aan de benodigde veiligheidsnormen. Mijn aanpak is verder te herkennen aan onze uitstekende 24/7 service en zeer scherpe prijzen. Al ons hekwerk realiseren we zelf. Wilt u een exclusief hek? Kies bij ons uit allerhande stijlen, hoogtematen, kleuren, bochten, togen, afwerkingen en zo verder. Laat ons weten of wij een hekwerk voor uw tuin in Enschede of bijvoorbeeld een dubbelstaafmat hekwerk mogen realiseren.

Uw partner in gaasmatten

Gaasmatten zijn ideale en voordelige producten om uw (speel)tuin, bedrijfsterrein of bijvoorbeeld dierenverblijf af te schermen. Onze gaasmatten zijn, net als ons hekwerk, puur maatwerk. Omdat wij deze afscheiding zeer strak en smal realiseren, verliest u geen tot zeer weinig ruimte van uw tuin of terrein. Door een klimop tegen de gaasmatten op te laten groeien, verhoogt u bovendien uw privacy en groen op uw terrein in Enschede. Ik hoor graag wat uw wensen zijn.

Van sierpoorten tot elektrische draaipoorten

Bent u in Enschede niet op zoek naar sierhekwerk, dubbelstaafmat hekwerk of gaasmatten, maar heeft u interesse in poorten? Ik licht u graag in over ons aanbod in sierpoorten, schuifpoorten, looppoorten en draaipoorten. De poorten die wij realiseren en monteren zijn zeer robuust, kwalitatief en garanderen jarenlang gebruiksgemak. Dit maakt ze uitermate goed bestand tegen vandalisme. Ze vormen bovendien een prachtig sieraad voor uw woning of bedrijfspand. Al onze sierpoorten, schuifpoorten, looppoorten en draaipoorten zijn desgewenst te voorzien van elektrische bediening op afstand. Waar kiest u voor?

Sierpoorten

Kiest u voor sierhekwerk of een poort in Enschede?

Heeft u interesse in een hekwerk, gaasmatten of een poort in Enschede? Ik adviseer en inspireer u graag vrijblijvend. Maak een afspraak met mij via 06-53103988 of stuur een mail naar ijzersterkinsierhekwerk@home.nl. U mag uw vragen en wensen ook achterlaten op ons online contactformulier. Ik hoor graag of wij een tuinhek, een spijlenhekwerk of aantrekkelijke en veilige sierpoorten, draaipoorten, schuifpoorten of looppoorten mogen monteren bij u in Enschede.

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988or

Contact
BEL ONS