Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Ga voor gaasmatten

Wilt u uw tuin of terrein af laten schermen met gaasmatten? Maak dan een afspraak met Metaalbedrijf Effting in Hengelo. Ik, Charles Effting, realiseer graag precies dat hekwerk of die matten die aan al uw wensen voldoen. Wij maken, leveren en monteren maatwerk hekken, matten en poorten al sinds 1996. Dit doen wij in heel Overijssel. Kies voor onze 24/7 service, onze persoonlijke aandacht, de goede prijs-kwaliteitverhouding en het perfecte maatwerk. Voor meer informatie over onze gaasmatten of voor het maken van een afspraak belt u 06-53103988.

Voordelen van gaasmatten

Vaak wordt gedacht aan een hekwerk om een tuin, bedrijfsterrein, dierenverblijf of speeltuin af te schermen. Maar u kunt ook kiezen voor gaasmatten. Dit is een andere ideale en vaak zelfs meer voordelige optie. Net als onze hekken, maken wij ook onze matten volledig op maat. Onze matten zijn zeer duurzaam. Het gaas is van hoogstaande kwaliteit en zeer robuust. Daarnaast zijn onze matten uiterst onderhoudsvrij. Op die manier geniet u er jarenlang plezier van.

Mogelijkheden met uw gaasmatten

Het mooie van onze matten, is dat u deze precies kunt aankleden zoals bij de uitstraling van uw pand, tuin of terrein past. Wat hieraan bijdraagt, is dat onze matten zeer smal zijn. We plaatsen deze precies zo, dat u zeer weinig tot niets van uw ruimte op hoeft te geven. U kunt onze matten gebruiken voor de realisatie van schuttingen, tuinhekken, vijverranden, tuinhaarden of bijvoorbeeld korven. Wenst u wat meer groen in uw tuin of op uw terrein? Laat dan een klimop groeien door uw matten. Dit is ook meteen een goede manier om meer privacy te creëren. Andere oplossingen voor meer privacy is het gaas vullen met natuursteen, boomschors of bijvoorbeeld kokosmat. Alles is mogelijk. Hiermee geeft u uw tuin of terrein een geheel eigen karakter.

Wat zijn uw wensen voor uw gaasmatten?

Ik hoor graag wat voor een gaasmatten wij voor u mogen realiseren. Wilt u meer informatie ontvangen over onze matten, hekken of poorten? Neem contact met me op via 06-53103988. U mag uw vragen of wensen ook mailen naar ijzersterkinsierhekwerk@home.nl of achterlaten op ons online contactformulier. Ik reageer zo snel mogelijk met een antwoord. Verrijk uw tuin of terrein met kwalitatief hoogstaande gaasmatten!

Sierpoorten

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988or

Contact
BEL ONS