Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Metaalbedrijf Effting voor hekwerk in Goor

Wenst u in Goor prachtige gaasmatten, sierhekwerk, looppoorten of een tuinhek? Benader dan Metaalbedrijf Effting voor hekwerk met een zeer hoogwaardige kwaliteit. Ik, Charles Effting, wil u graag adviseren bij het uitkiezen van het hekwerk voor uw tuin dat aansluit bij uw wensen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld draaipoorten, dubbelstaafmat hekwerk en spijlenhekwerk. Ook voor schuifpoorten en sierpoorten bent u aan het juiste adres. U kunt vanuit Goor contact met ons opnemen via 06-53103988.

Mogelijkheden op het gebied van hekwerk

In 1996 ben ik gestart met het maken, leveren en monteren van hekwerk op maat. Hierbij hebben wij de kwaliteit en de service heel hoog in het vaandel staan. Van het sierhekwerk tot aan de schuifpoorten; ze voldoen allen aan de veiligheidsnormen die gelden. Heeft u onverhoopt te maken met een storing of schade aan uw hek of poort? Dan kunt u onze 24-uurservice inschakelen. Zoals gezegd kunnen wij al ons hekwerk zoals sierhekwerk, draaipoorten en looppoorten, naar uw wensen en eisen realiseren. U kunt bijvoorbeeld de hoogtematen, kleuren, bochten en togen volledig zelf bepalen. Neem dus snel contact met me op wanneer u nieuw hekwerk in uw tuin in Goor of draaipoorten op maat wenst.

Gaasmatten op maat

Wilt u op een voordelige manier uw tuin, bedrijfsterrein, dierenverblijf of speeltuin afschermen? Dan zijn gaasmatten een ideale oplossing. Net als bij ons hekwerk, maken wij onze gaasmatten op maat. Door een klimop tegen de smalle en strakke gaasmatten op te laten groeien, creëert u groen en privacy in uw tuin of op uw terrein. Ik kan voor u gaas in alle RAL kleuren verkrijgen.

Wij leveren u de mooiste sierpoorten en draaipoorten in Goor

Wanneer u in Goor op zoek bent naar sierhekwerk, draaipoorten of schuifpoorten, wil ik u graag helpen. Wij leveren, maken en realiseren dubbelstaafmat hekwerk, gaasmatten, spijlenhekwerk en ander hekwerk voor uw tuin of terrein. Ons hekwerk en onze poorten geven uw tuin of terrein een prachtige uitstraling. Wanneer u kiest voor onze sierpoorten, schuifpoorten, looppoorten en draaipoorten, kunnen wij deze, wanneer u dit wenst, realiseren met elektrische bediening op afstand. Wij zorgen voor een uitstekende kwaliteit waar u nog jaren plezier van heeft.

hekwerk

Bel of mail voor sierhekwerk of looppoorten in Goor

Heeft u in Goor behoefte aan hekwerk, gaasmatten of een poort op maat? Wij geven u graag vrijblijvend advies. Neem contact met ons op via 06-53103988 of mail naar ijzersterkinsierhekwerk@home.nl. Tevens kunt u voor meer informatie ons online contactformulier invullen. Wij helpen u in Goor graag aan een prachtig tuinhek, spijlenhekwerk en we monteren veilige schuifpoorten, sierpoorten, draaipoorten of looppoorten.

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988or

Contact
BEL ONS