Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Image

Laat uw hekken plaatsen

DOOR METAALBEDRIJF EFFTING

Geen mens is hetzelfde en onze hekwerken daarom ook niet. Sierhekken en balkonhekken geven een unieke twist en zijn een sieraad voor iedere woning of bedrijfspand. Bovendien voldoen onze werken aan belangrijke veiligheidsnormen. Omdat wij al onze hekken zelf produceren, heeft u bij ons de mogelijkheid om exclusieve hekken te laten ontwerpen. De mogelijkheden zijn oneindig. Zo kunt u de hoogtematen, de kleuren, de bochten, de togen en veel meer volledig zelf bepalen. Al onze hekwerken zijn maatwerk en compleet aan te passen naar de afmetingen van uw tuin of balkon. Bij ons heeft u een ruime keuze aan modellen, stijlen en afwerkingen. Laat uw hekken plaatsen door Metaalbedrijf Effting en u geeft uw huis of kantoor gegarandeerd een onmiskenbaar visitekaartje.

Naast hekken zijn gaasmatten een ideale en een voordeligere manier om uw tuin, bedrijfsterrein, dierenverblijf of speeltuin af te schermen. De gashekwerken maken wij tevens voor u op maat. Laat een klimop tegen de strakke en smalle afscheiding opgroeien en creëer groen en privacy in uw tuin of op uw terrein.

Hekwerk plaatsen in Overijssel? Geef het werk uit handen aan de specialist. Metaalbedrijf Effting is uw specialist uit Hengelo!

Hekwerk plaatsen in Overijssel? Bel ons!

06-53103988

Perry Dasselaar
Perry Dasselaar
Snel en makkelijk contact. We informeerden naar de keuzes van poorten en gaven hier een voorbeeld bij, maar Charles maakt alles zelf, dus kregen exact de poort die we wilden, gemonteerd en al! Top service
Marieclaire Bakker
Marieclaire Bakker
Snelle service en duidelijke communicatie. Eindresultaat is goed!
Jeroen Biemans
Jeroen Biemans
Er wordt goed werk geleverd! Makkelijke communicatie en er wordt snel gereageerd! Alles wordt duidelijk uitgelegd en je weet direct waar je aan toe bent. Kortom zeker een aanbeveling om hier je hekwerk vandaan te halen!
Olaf van Strien
Olaf van Strien
Snel alles opgelost. Hek doet het weer.
Harriet Bolink
Harriet Bolink
Een afspraak was snel gemaakt. Er werd goed meegedacht over onze wens. Het uiteindelijke resultaat voldoet aan onze verwachtingen. Zeker aan te raden!
Miriam En Bennie Landewe Oude Nijhuis
Miriam En Bennie Landewe Oude Nijhuis
Zeer tevreden. Duidelijke afspraken en mooi werk gemaakt.
Willem Heerbaart
Willem Heerbaart
Charles is een ware vakman en weet overal oplossingen voor. Zeer tevreden met alweer een 2e poort van zijn hand!
Chantal Ferdinandus
Chantal Ferdinandus
Wat een service levert dit bedrijf! Binnen een paar dagen na mijn eerste belletje is het hek door meneer Effting, geheel kostenloos, snel en professioneel gerepareerd. Ik had tevens gevraagd een offerte te maken voor stralen van het hek, maar dit bleek helemaal niet nodig te zijn. Dus zonder opdracht en enige vergoeding zijn wij geholpen en erg blij! Een echte aanrader dus!
Marjon V
Marjon V
Super mooi hekwerk geleverd, geheel naar eigen ontwerp. Goede kwaliteit en snelle service. Zeer tevreden!

853

Tevreden klanten

940

Gerealiseerde projecten

765

Hekwerken geplaatst

620

Hekken gerepareerd

ADVIES OP MAAT

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988or

Contact
BEL ONS