Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Image

Laat uw hekken plaatsen

DOOR METAALBEDRIJF EFFTING

Geen mens is hetzelfde en onze hekwerken daarom ook niet. Sierhekken en balkonhekken geven een unieke twist en zijn een sieraad voor iedere woning of bedrijfspand. Bovendien voldoen onze werken aan belangrijke veiligheidsnormen. Omdat wij al onze hekken zelf produceren, heeft u bij ons de mogelijkheid om exclusieve hekken te laten ontwerpen. De mogelijkheden zijn oneindig. Zo kunt u de hoogtematen, de kleuren, de bochten, de togen en veel meer volledig zelf bepalen. Al onze hekwerken zijn maatwerk en compleet aan te passen naar de afmetingen van uw tuin of balkon. Bij ons heeft u een ruime keuze aan modellen, stijlen en afwerkingen. Laat uw hekken plaatsen door Metaalbedrijf Effting en u geeft uw huis of kantoor gegarandeerd een onmiskenbaar visitekaartje.

Naast hekken zijn gaasmatten een ideale en een voordeligere manier om uw tuin, bedrijfsterrein, dierenverblijf of speeltuin af te schermen. De gashekwerken maken wij tevens voor u op maat. Laat een klimop tegen de strakke en smalle afscheiding opgroeien en creëer groen en privacy in uw tuin of op uw terrein.

Hekken plaatsen in Overijssel? Geef het werk uit handen aan de specialist. Metaalbedrijf Effting is uw specialist uit Hengelo!

Hekken plaatsen in Overijssel? Bel ons!

06-53103988

853

Tevreden klanten

940

Gerealiseerde projecten

765

Hekwerken geplaatst

620

Hekken gerepareerd

ADVIES OP MAAT

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988or

Contact
BEL ONS