Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Behoefte aan een kwalitatief tuinhek?

Schakel Metaalbedrijf Effting in als u op zoek bent naar een mooi hekwerk voor uw tuin. Ik, Charles Effting, voorzie uw woning of bedrijfspand graag van een nieuw hekwerk. Al sinds 1996 plaatsen wij in Overijssel de meest exclusieve hekken. Wij kunnen het hek voor uw tuin namelijk precies zo realiseren als u wenst. Heeft u interesse in onze persoonlijke aandacht, goede prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende service? Neem via 06-53103988 contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ik hoor graag wat uw wensen zijn voor het hekwerk voor uw tuin.

Een maatwerk hek voor uw tuin

Elk mens is anders. Daarom zijn ook al onze hekwerken uniek. Geef een unieke twist aan uw tuin en daarmee aan uw woning of bedrijfspand. Elk hekwerk dat wij realiseren voldoet aan de benodigde veiligheidsnormen. Wist u al dat wij al onze hekken zelf maken? Ik hoor daarom graag wat uw persoonlijke wensen zijn. Geef aan mij precies die hoogtematen, kleuren, bochten, togen en wat uw wensen verder nog mogen zijn door. Wij realiseren graag maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat uw hekwerk zowel qua stijl als afmeting precies bij uw tuin past. Ontdek onze ruime keuze aan modellen, stijlen en afwerkingen. Gun uw tuin die welverdiende make-over door deze te laten voorzien van een maatwerk tuinhek.

Kent u deze nieuwe trend al?

Naast een tuinhek kunt u ook kiezen voor de nieuwe trend: gaasmatten. Deze zijn zeer voordelig, maar kunnen volledig naar uw wensen gerealiseerd worden. Laat er bijvoorbeeld klimop doorheen groeien. Of vul korven of bakken van gaasmatten met kokosmat, boomschors of natuursteen. Zo maakt u van uw terrein een ware eigen, unieke plek.  Weet u nog niet of u kiest voor een hekwerk, matten of misschien zelfs een poort? Laat mij u vrijblijvend adviseren en inspireren.

Draaipoorten

Laat ons het hekwerk voor uw tuin realiseren

Gunt u uw terrein een veilig, mooi en kwalitatief hekwerk? Laat deze dan realiseren, leveren en monteren door ons. Ik ben erg benieuwd naar uw wensen voor het tuinhek. Geef deze aan me door via 06-53103988, ijzersterkinsierhekwerk@home.nl of laat ze achter op ons online contactformulier. Ik vertaal uw wensen graag in precies dat hekwerk dat uw tuin naar een hoger niveau brengt!

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988or

Contact
BEL ONS