Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Behoefte aan een kwalitatief hekwerk?

Metaalbedrijf Effting in Hengelo voorziet uw woning of bedrijfspand graag van een nieuw hekwerk. Wij zijn het juiste adres als het om hekken plaatsen in Overijssel gaat. Al sinds 1996 zijn onze specialisten actief in hekken maken en monteren. Precies zoals u dat wenst. Wij leveren persoonlijke aandacht, hanteren een goede prijs-kwaliteitverhouding en een uitstekende service. Bel naar 06-53103988 voor meer informatie of een afspraak. Ik, Charles Effting, help u graag aan precies dat hekwerk dat u wenst.

Een maatwerk hekwerk

Geen mens is hetzelfde. Onze hekwerken daarom ook niet. Sierhekken en balkonhekken geven een unieke twist en zijn een sieraad voor iedere woning of bedrijfspand. Bovendien voldoet elk hekwerk aan de belangrijke veiligheidsnormen. Omdat wij al onze hekken zelf produceren, heeft u bij ons de mogelijkheid om exclusieve hekken te laten ontwerpen. De mogelijkheden zijn oneindig. Zo kunt u de hoogtematen, de kleuren, de bochten, de togen en veel meer volledig zelf bepalen. Al onze hekwerken zijn maatwerk en compleet aan te passen naar de afmetingen van uw tuin of balkon. Bij ons heeft u een ruime keuze aan modellen, stijlen en afwerkingen. Laat uw hekwerk plaatsen door Metaalbedrijf Effting en u geeft uw huis of kantoor gegarandeerd een onmiskenbaar visitekaartje.

Mogelijkheden in gaasmatten

Naast hekken zijn gaasmatten een ideale en een meer voordelige manier om uw tuin, bedrijfsterrein, dierenverblijf of speeltuin af te schermen. De gaashekwerken maken wij tevens voor u op maat. Laat een klimop tegen de strakke en smalle afscheiding opgroeien en creëer groen en privacy in uw tuin of op uw terrein. Daarnaast is het bijzonder duurzaam en onderhoudsvrij. Wilt u meer weten over ons aan aanbod in hekwerken en gaasmatten? Of bent u benieuwd naar onze poorten? Neem contact met me op. Ik geef u graag vrijblijvend advies en inspiratie.

hekwerk

Schakel ons in voor uw nieuwe hekwerk

Heeft u in interesse in een veilig, mooi en kwalitatief hekwerk? Of wilt meer informatie over onze gaasmatten of poorten? Laat mij u meenemen in onze ruime collectie. Maak een afspraak via 06-53103988. U mag ook een e-mail, met daarin uw wensen en vragen, sturen naar ijzersterkinsierhekwerk@home.nl. Of vul direct ons online contactformulier in. Ik geef u zo snel mogelijk antwoord. Laat mij uw wensen weten aangaande uw nieuwe hekwerk en ik realiseer het voor u!

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988or

Contact
BEL ONS