Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Voor uw gewenste hekwerk in Hengelo

Heeft u in Hengelo behoefte aan een sierhekwerk, gaasmatten, een tuinhek of schuifpoorten? Dan bent u bij Metaalbedrijf Effting aan het juiste adres. Ik, Charles Effting, help u graag aan precies dat hekwerk dat u wenst. Zo kunt u bij ons terecht voor een dubbelstaafmat hekwerk en een spijlenhekwerk. Maar ook onze sierpoorten, schuifpoorten, draaipoorten en looppoorten zijn een sieraad voor uw woning of bedrijfspand. Neem contact met ons op vanuit Hengelo via 06-53103988.

Mogelijkheden in hekwerk

Al sinds 1996 maken, leveren en monteren we maatwerk hekwerken van zeer hoge kwaliteit. Uiteraard voldoet alles, van het sierhekwerk tot aan een tuinhek, aan de benodigde veiligheidsnormen. Daarnaast bieden wij u een uitstekende 24/7 service en zeer scherpe prijzen. Wij realiseren al ons hekwerk zelf. Wenst u een exclusief hek? Ik geef u graag de volledige vrijheid in stijlen, hoogtematen, kleuren, bochten, togen, afwerkingen en ga zo maar door. Wenst u van ons een hekwerk voor uw tuin in Hengelo of bijvoorbeeld een dubbelstaafmat hekwerk? Laat het me weten!

Gaasmatten nodig?

Naast hekken zijn gaasmatten ideaal en zeer voordelig om uw tuin, bedrijfsterrein, dierenverblijf of bijvoorbeeld speeltuin af te schermen. Uiteraard zijn ook onze gaasmatten, net als ons hekwerk, maatwerk. Wij monteren deze afscheiding zeer strak en smal. Zo verliest u geen ruimte van uw tuin of terrein. U kunt uw privacy verhogen door een klimop tegen de gaasmatten op te laten groeien. Zo creëert u tevens meer groen op uw terrein in Hengelo.

Van sierpoorten tot draaipoorten

Heeft u in Hengelo geen behoefte aan sierhekwerk, dubbelstaafmat hekwerk of gaasmatten? Overweeg dan eens onze poorten. Wij realiseren, leveren en monteren sierpoorten, schuifpoorten, looppoorten en draaipoorten. Deze poorten zijn zeer robuust en gaan vandalisme tegen. Ze vormen een prachtige eerste indruk van uw woning of bedrijfspand. Onze sierpoorten, schuifpoorten, looppoorten en draaipoorten zijn allemaal desgewenst te voorzien van elektrische bediening op afstand. Kies ook voor kwaliteit en jarenlang gebruiksgemak. Geef aan mij door wat u van ons verlangt.

Spijlenhekwerk

Wordt het sierhekwerk of een poort in Hengelo?

Weet u nog niet zeker wat voor een hekwerk, gaasmatten of poort u wenst in Hengelo? Laat mij u vrijblijvend adviseren en inspireren. Bel naar 06-53103988 of stuur een e-mail naar ijzersterkinsierhekwerk@home.nl. Voor meer informatie mag u ook ons online contactformulier invullen. Wij monteren in Hengelo graag precies dat tuinhek, een spijlenhekwerk of die aantrekkelijke en veilige sierpoorten, draaipoorten, schuifpoorten of looppoorten.

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988or

Contact
BEL ONS