Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Metaalbedrijf Effting levert de beste looppoorten

Bent u op zoek naar mooie looppoorten voor uw tuin of terrein? Bij Metaalbedrijf Effting bent u aan het juiste adres. Wij zijn uw specialist voor het maken, leveren en monteren van sierpoorten, draaipoorten, looppoorten en schuifpoorten. Al sinds 1996 leveren wij hekwerk op maat van de beste kwaliteit. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden op het gebied van hekwerk? Lees dan verder of neem contact met ons op via telefoonnummer 06-53103988. Ik, Charles Effting, adviseer u graag op het gebied van hekwerk, zodat u straks geniet van uw ideale looppoorten.

Informatie over looppoorten

Looppoorten bieden u de mogelijkheid om uw perceel af te rasteren en uw entree te accentueren. De looppoort zorgt voor veel veiligheid voor bijvoorbeeld uw huisdieren of kinderen. Zij kunnen met een poort namelijk niet zomaar de tuin uitlopen. In combinatie met bijpassend hekwerk zorgt u met een looppoort voor een veilige afscheiding die extra uitstraling geeft aan uw tuin. De poorten worden bij ons geheel op maat gemaakt. Hierbij zijn uw wensen en behoeftes heel belangrijk. U bepaalt bijvoorbeeld zelf de hoogtematen, kleuren, bochten en togen. Maak snel een afspraak en geef uw wensen en behoeftes aan ons door. Wenst u ook een poort op maat? Maak dan snel een afspraak en geef uw wensen aan mij door.

Kies voor de voordelen van Metaalbedrijf Effting

Gaat u ook voor het hekwerk van Metaalbedrijf Effting? Dan geniet u van verschillende voordelen:

  • Wij realiseren het hekwerk volledig op maat
  • Wij hanteren zeer scherpe prijzen
  • Wij leveren een uitstekende kwaliteit wat betreft het hekwerk
  • Wij hebben veel ervaring en kennis op het gebied van hekwerk
  • Wij zijn 24/7 te bereiken met onze storingsdienst

Ons uitgebreide assortiment hekwerk

Wij leveren u niet alleen looppoorten. U vindt bij ons ook een uitgebreid assortiment met sierhekwerk, draaipoorten, sierpoorten en gaasmatten. Onze vakmensen maken het hekwerk helemaal op maat voor u. Onze op maat gemaakte gaasmatten zijn bijvoorbeeld ideaal wanneer u uw tuin, bedrijfsterrein, dierenverblijf of speeltuin op een voordelige manier wilt afschermen.

Draaipoorten

Bel of mail ons voor looppoorten op maat

Wilt u uw tuin of terrein beschermen met veilige poorten of hekwerk? Of wenst u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van hekwerk? Bel dan direct naar 06-53103988. Mailen kunt u doen naar ijzersterkinsierhekwerk@home.nl of u vult ons online contactformulier in. Wij realiseren graag uw ideale looppoorten op maat.

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988or

Contact
BEL ONS