Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Voor uw ideale hekwerk in Oldenzaal

Voor een mooi sierhekwerk, gaasmatten, een tuinhek of schuifpoorten in Oldenzaal bent u bij Metaalbedrijf Effting aan het juiste adres. Geef aan mij, Charles Effting, door wat voor een hekwerk u wenst. Is het bijvoorbeeld een dubbelstaafmat hekwerk? Of toch een spijlenhekwerk? Wij realiseren ook sierpoorten, schuifpoorten, draaipoorten en looppoorten op maat. Vertel me wat u wenst in Oldenzaal via 06-53103988.

Gespecialiseerd in het maken van een hekwerk

Al sinds 1996 hebben wij ons toegelegd op het maken, leveren en monteren van kwalitatieve maatwerk hekwerken. Of u nou een sierhekwerk of een tuinhek wenst, alles wat wij maken voldoet volledig aan de benodigde veiligheidsnormen. Verder bied ik u graag onze uitstekende 24/7 service en zeer scherpe prijzen. En omdat wij elk hekwerk eigenhandig realiseren, kunt u ons een exclusief hek laten maken. Kies uw favoriete stijl, hoogtemaat, kleur, bocht, toog, afwerking en meer. Ik hoor graag wat uw wensen zijn voor het hekwerk voor uw tuin of bijvoorbeeld een dubbelstaafmat hekwerk in Oldenzaal.

Als u gaasmatten wenst in Oldenzaal

U kunt uw (speel)tuin, bedrijfsterrein of bijvoorbeeld dierenverblijf afschermen met een hekwerk, maar ook met gaasmatten. Uiteraard worden ook onze gaasmatten volledig op maat gemaakt. Ze voldoen prima als afscheiding, omdat we ze uiterst smal kunnen monteren. Op die manier behoudt u vrijwel alle ruimte van uw tuin of terrein. Door klimop tegen de gaasmatten op te laten groeien, verhoogt u uw privacy en groen op het terrein. .

Kies voor (elektrische) draaipoorten of schuifpoorten

Naast sierhekwerk, dubbelstaafmat hekwerk of gaasmatten, realiseren wij ook poorten. Ik neem u graag mee in ons assortiment sierpoorten, schuifpoorten, looppoorten en draaipoorten. Onze poorten garanderen jarenlang gebruiksgemak. Ze zijn namelijk zeer kwalitatief en robuust. Hierdoor zijn ze tevens optimaal bestand tegen vandalisme. Tot slot zorgt een poort voor een prachtige eerste indruk van uw woning of bedrijfspand in Oldenzaal. Wilt u dat ik uw sierpoorten, schuifpoorten, looppoorten of draaipoorten voorzie van elektrische bediening op afstand? Geef het gerust aan me door!

Draaipoorten

Gaat u voor een sierhekwerk of poort in Oldenzaal?

Wij realiseren graag een hekwerk, gaasmatten of een poort voor uw tuin of terrein in Oldenzaal. Laat u desgewenst door mij adviseren en inspireren. U bereikt mij door te bellen naar 06-53103988 of stuur een e-mail naar ijzersterkinsierhekwerk@home.nl. U mag uw wensen aangaande uw tuinhek, spijlenhekwerk, sierpoorten, draaipoorten, schuifpoorten of looppoorten in Oldenzaal ook achterlaten op ons online contactformulier.

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988or

Contact
BEL ONS