Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Sinds 1996

Ons verhaal

Welkom bij Metaalbedrijf Effting, uw adres voor het kopen van hekwerken in Hengelo. Sinds 1996 maken en leveren we hekwerken zoals u dat wenst. Een hoogwaardige kwaliteit, een uitstekende service en zeer gunstige prijzen staan te allen tijde centraal. Wij zijn ijzersterk in sierhekwerk!

Onze specialisten maken uitsluitend gebruik van eersteklas materialen en zorgen voor een perfecte afwerking. Met hetzelfde vakmanschap als waarmee wij uw product vervaardigen, monteren wij hekwerken voor de particulier en hekwerken voor bedrijven op de gewenste bestemming. De werken produceren we bij ons in Oldenzaal en kunnen we vervolgens plaatsen bij u op locatie.

Bij ons kunt u terecht voor de volgende hekwerken:

  • Sierhekken
  • Draaipoorten
  • Schuifpoorten
  • Balkonhekken
  • Gaasmatten
Image

Advies op maat

Staat het door uw gezochte product er niet tussen? Ook voor alle overige metaalproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wat zeggen klanten over ons

ONZE KLANTEN

Piet H.

Metaal bedrijf Effting heeft de opdracht gekregen om een 110 jaar oude poort in zijn totaliteit te restaurren en te automatiseren . Dit heeft het bedrijf keurig en uitstekend uitgevoerd.

Perveis M.

Erg tevreden met goede service. Voor iedereen een aanrader. Zeer betaalbaar.

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988 or

Contact
BEL ONS