Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Sinds 1996

Ons verhaal

Welkom bij Metaalbedrijf Effting, uw adres voor het kopen van hekwerken in Hengelo. Sinds 1996 maken en leveren we hekwerken zoals u dat wenst. Een hoogwaardige kwaliteit, een uitstekende service en zeer gunstige prijzen staan te allen tijde centraal. Wij zijn ijzersterk in sierhekwerk!

Onze specialisten maken uitsluitend gebruik van eersteklas materialen en zorgen voor een perfecte afwerking. Met hetzelfde vakmanschap als waarmee wij uw product vervaardigen, monteren wij hekwerken voor de particulier en hekwerken voor bedrijven op de gewenste bestemming. De werken produceren we bij ons in Oldenzaal en kunnen we vervolgens plaatsen bij u op locatie.

Bij ons kunt u terecht voor de volgende hekwerken:

  • Sierhekken
  • Draaipoorten
  • Schuifpoorten
  • Balkonhekken
  • Gaasmatten
Image

Advies op maat

Staat het door uw gezochte product er niet tussen? Ook voor alle overige metaalproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Perry Dasselaar
Perry Dasselaar
Snel en makkelijk contact. We informeerden naar de keuzes van poorten en gaven hier een voorbeeld bij, maar Charles maakt alles zelf, dus kregen exact de poort die we wilden, gemonteerd en al! Top service
Marieclaire Bakker
Marieclaire Bakker
Snelle service en duidelijke communicatie. Eindresultaat is goed!
Jeroen Biemans
Jeroen Biemans
Er wordt goed werk geleverd! Makkelijke communicatie en er wordt snel gereageerd! Alles wordt duidelijk uitgelegd en je weet direct waar je aan toe bent. Kortom zeker een aanbeveling om hier je hekwerk vandaan te halen!
Olaf van Strien
Olaf van Strien
Snel alles opgelost. Hek doet het weer.
Harriet Bolink
Harriet Bolink
Een afspraak was snel gemaakt. Er werd goed meegedacht over onze wens. Het uiteindelijke resultaat voldoet aan onze verwachtingen. Zeker aan te raden!
Miriam En Bennie Landewe Oude Nijhuis
Miriam En Bennie Landewe Oude Nijhuis
Zeer tevreden. Duidelijke afspraken en mooi werk gemaakt.
Willem Heerbaart
Willem Heerbaart
Charles is een ware vakman en weet overal oplossingen voor. Zeer tevreden met alweer een 2e poort van zijn hand!
Chantal Ferdinandus
Chantal Ferdinandus
Wat een service levert dit bedrijf! Binnen een paar dagen na mijn eerste belletje is het hek door meneer Effting, geheel kostenloos, snel en professioneel gerepareerd. Ik had tevens gevraagd een offerte te maken voor stralen van het hek, maar dit bleek helemaal niet nodig te zijn. Dus zonder opdracht en enige vergoeding zijn wij geholpen en erg blij! Een echte aanrader dus!
Marjon V
Marjon V
Super mooi hekwerk geleverd, geheel naar eigen ontwerp. Goede kwaliteit en snelle service. Zeer tevreden!

Wat zeggen klanten over ons

ONZE KLANTEN

Piet H.

Metaal bedrijf Effting heeft de opdracht gekregen om een 110 jaar oude poort in zijn totaliteit te restaurren en te automatiseren . Dit heeft het bedrijf keurig en uitstekend uitgevoerd.

Perveis M.

Erg tevreden met goede service. Voor iedereen een aanrader. Zeer betaalbaar.

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988 or

Contact
BEL ONS