Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Image

Poorten plaatsen

IN OVERIJSSEL DOOR DE SPECIALIST

Metaalbedrijf Effting in Hengelo is specialist in onder meer poorten plaatsen in Overijssel. Wij zijn expert op het gebied van het maken en monteren van draaipoorten en schuifpoorten geheel naar uw wensen. Al onze producten zijn maatwerk en kunnen we volledig naar uw ideeën en eisen realiseren. Hoge kwaliteit is bij onze poorten gegarandeerd!

Wij leveren draaipoorten in allerlei soorten en maten. Deze poorten gaan vandalisme tegen en zijn praktisch en robuust. Bovendien vormen ze het visitekaartje voor uw woning of bedrijfspand en zijn enorm handig om zorgeloos uw beveiligde oprit op te rijden. Een elektrische bediening op afstand is uiteraard mogelijk. Metaalbedrijf Effting biedt diverse oplossingen voor particulieren en een ruim assortiment aan industriële draaipoorten. Een draaipoort is een uitstekende manier om de toegang tot uw terrein af te sluiten. Doordringen of over het hek heen klimmen wordt moeilijk nadat wij uw poorten plaatsen. Geniet van kwaliteit en een gebruiksvriendelijk hekwerk.

Naast dat schuifpoorten voornamelijk een industriële toepassing hebben, kunnen ze ook voor particulieren een ideale oplossing zijn. Vooral wanneer u te weinig ruimte heeft voor een hekwerk met draaiende deuren of als uw oprit sterk omhoog loopt. Deze inrijpoorten zijn al dan niet voorzien van een elektrische bediening en zorgen voor de nodige veiligheid en uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Een schuifpoort van Metaalbedrijf Effting is uitgerust met sluitwerk van kwaliteit en geeft jarenlang gebruiksgemak.

Poorten laten maken en plaatsen binnen Overijssel?

Laat Metaalbedrijf Effting uit Hengelo uw hekwerk op maat verzorgen!

06-53103988

Perry Dasselaar
Perry Dasselaar
Snel en makkelijk contact. We informeerden naar de keuzes van poorten en gaven hier een voorbeeld bij, maar Charles maakt alles zelf, dus kregen exact de poort die we wilden, gemonteerd en al! Top service
Marieclaire Bakker
Marieclaire Bakker
Snelle service en duidelijke communicatie. Eindresultaat is goed!
Jeroen Biemans
Jeroen Biemans
Er wordt goed werk geleverd! Makkelijke communicatie en er wordt snel gereageerd! Alles wordt duidelijk uitgelegd en je weet direct waar je aan toe bent. Kortom zeker een aanbeveling om hier je hekwerk vandaan te halen!
Olaf van Strien
Olaf van Strien
Snel alles opgelost. Hek doet het weer.
Harriet Bolink
Harriet Bolink
Een afspraak was snel gemaakt. Er werd goed meegedacht over onze wens. Het uiteindelijke resultaat voldoet aan onze verwachtingen. Zeker aan te raden!
Miriam En Bennie Landewe Oude Nijhuis
Miriam En Bennie Landewe Oude Nijhuis
Zeer tevreden. Duidelijke afspraken en mooi werk gemaakt.
Willem Heerbaart
Willem Heerbaart
Charles is een ware vakman en weet overal oplossingen voor. Zeer tevreden met alweer een 2e poort van zijn hand!
Chantal Ferdinandus
Chantal Ferdinandus
Wat een service levert dit bedrijf! Binnen een paar dagen na mijn eerste belletje is het hek door meneer Effting, geheel kostenloos, snel en professioneel gerepareerd. Ik had tevens gevraagd een offerte te maken voor stralen van het hek, maar dit bleek helemaal niet nodig te zijn. Dus zonder opdracht en enige vergoeding zijn wij geholpen en erg blij! Een echte aanrader dus!
Marjon V
Marjon V
Super mooi hekwerk geleverd, geheel naar eigen ontwerp. Goede kwaliteit en snelle service. Zeer tevreden!

853

Tevreden klanten

940

Gerealiseerde projecten

765

Hekwerken geplaatst

620

Hekken gerepareerd

ADVIES OP MAAT

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988or

Contact
BEL ONS