Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Image

Poorten plaatsen

IN OVERIJSSEL DOOR DE SPECIALIST

Metaalbedrijf Effting in Hengelo is specialist in onder meer poorten plaatsen in Overijssel. Wij zijn expert op het gebied van het maken en monteren van draaipoorten en schuifpoorten geheel naar uw wensen. Al onze producten zijn maatwerk en kunnen we volledig naar uw ideeën en eisen realiseren. Hoge kwaliteit is bij onze poorten gegarandeerd!

Wij leveren draaipoorten in allerlei soorten en maten. Deze poorten gaan vandalisme tegen en zijn praktisch en robuust. Bovendien vormen ze het visitekaartje voor uw woning of bedrijfspand en zijn enorm handig om zorgeloos uw beveiligde oprit op te rijden. Een elektrische bediening op afstand is uiteraard mogelijk. Metaalbedrijf Effting biedt diverse oplossingen voor particulieren en een ruim assortiment aan industriële draaipoorten. Een draaipoort is een uitstekende manier om de toegang tot uw terrein af te sluiten. Doordringen of over het hek heen klimmen wordt moeilijk nadat wij uw poorten plaatsen. Geniet van kwaliteit en een gebruiksvriendelijk hekwerk.

Naast dat schuifpoorten voornamelijk een industriële toepassing hebben, kunnen ze ook voor particulieren een ideale oplossing zijn. Vooral wanneer u te weinig ruimte heeft voor een hekwerk met draaiende deuren of als uw oprit sterk omhoog loopt. Deze inrijpoorten zijn al dan niet voorzien van een elektrische bediening en zorgen voor de nodige veiligheid en uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Een schuifpoort van Metaalbedrijf Effting is uitgerust met sluitwerk van kwaliteit en geeft jarenlang gebruiksgemak.

Poorten laten maken en plaatsen binnen Overijssel?

Laat Metaalbedrijf Effting uit Hengelo uw hekwerk op maat verzorgen!

06-53103988

853

Tevreden klanten

940

Gerealiseerde projecten

765

Hekwerken geplaatst

620

Hekken gerepareerd

ADVIES OP MAAT

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988or

Contact
BEL ONS