Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Kies Metaalbedrijf Effting voor veilige schuifpoorten

Wenst u in Overijssel veilige schuifpoorten te laten plaatsen? Bij Metaalbedrijf Effting bent u aan het juiste adres. Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in het maken en monteren van sierpoorten, draaipoorten en schuifpoorten. Al sinds 1996 zijn wij actief op het gebied van hekwerk en realiseren wij uw hek of poort volledig op maat. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden op het gebied van hekwerk? Lees dan verder of neem telefonisch contact met ons op via 06-53103988. Ik, Charles Effting, sta graag voor u klaar met advies en help u bij het uitkiezen van uw ideale sierpoorten.

De toepassing van schuifpoorten

Naast dat schuifpoorten voornamelijk een industriële toepassing hebben, kunnen ze ook voor particulieren een ideale oplossing zijn. Vooral wanneer u te weinig ruimte heeft voor een hekwerk met draaiende deuren of als uw oprit sterk omhoog loopt. Deze inrijpoorten zijn al dan niet voorzien van een elektrische bediening en zorgen voor de nodige veiligheid en uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Een schuifpoort van Metaalbedrijf Effting is uitgerust met sluitwerk van kwaliteit en geeft jarenlang gebruiksgemak. Wanneer u kiest voor onze poorten, kunt u deze geheel naar eigen inzicht laten realiseren. Van de hoogtematen, kleuren, bochten tot de togen. Maak snel een afspraak en geef uw wensen en ideeën aan mij door.

De voordelen die wij bieden

Metaalbedrijf Effting heeft u heel veel voordelen te bieden. Een aantal van deze voordelen is:

  • Een uitstekende kwaliteit wat betreft het hekwerk
  • Het hekwerk wordt volledig op maat gerealiseerd
  • Wij hanteren zeer scherpe prijzen
  • Wij hebben veel ervaring en kennis op het gebied van hekwerk
  • U kunt bij ons terecht voor onze 24/7 storingsdienst

De mogelijkheden die u heeft op het gebied van hekwerk

U kunt niet alleen bij ons terecht voor schuifpoorten. Wij maken en leveren ook sierhekwerk, draaipoorten, sierpoorten en gaasmatten. Al deze soorten hekwerk kunnen ook volledig op maat worden gemaakt. Zo zijn op maat gemaakte gaasmatten ideaal wanneer u op een voordelige manier uw tuin, bedrijfsterrein, dierenverblijf of speeltuin af wilt schermen.

Draaipoorten

Bel of mail ons voor nieuwe schuifpoorten

Bent u op zoek naar nieuwe poorten of hekwerk van de beste kwaliteit? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van hekwerk? Bel ons dan direct via 06-53103988. Tevens kunt u ons mailen via ijzersterkinsierhekwerk@home.nl of u vult direct ons online contactformulier in. Wij helpen u dan graag met het realiseren van veilige schuifpoorten op maat.

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988or

Contact
BEL ONS