Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Verhoog uw veiligheid met een spijlenhekwerk

Wist u dat u met een spijlenhekwerk uw veiligheid enorm kunt verhogen? Daarnaast zorgt zo’n toevoeging om uw tuin of terrein voor een zeer aantrekkelijke uitstraling. Schakel Metaalbedrijf Effting in voor precies dat hekwerk dat u wenst. Laat mij, Charles Effting, uitvoerig weten wat uw wensen zijn. Ons bedrijf is al sinds 1996 gespecialiseerd in het maken en monteren van hekwerken. Kies ook voor onze persoonlijke aandacht, goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende service en perfecte maatwerk. Geef uw wensen aan me door. Maak een afspraak via 06-53103988 en we bespreken tot in detail uw gewenste spijlenhekwerk!

Maatwerk door Metaalbedrijf Effting

Acht u veiligheid en stevigheid als erg belangrijk? Kies dan voor een spijlenhekwerk. Alle hekwerken van dit type die wij realiseren zijn leverbaar met een blind montagesysteem. Dit geeft qua aanzien maar ook qua inbraakpreventie vele extra voordelen. Wat de spijlen betreft, geniet u van verschillende opties. Zo heeft u de keuze uit ronde of vierkante spijlen. Deze worden uiterst vakkundig in een kader gelast. Ook kunt u ervoor kiezen de spijlen door te laten steken aan zowel de boven- als de onderkant. Onze hekken zijn leverbaar in verschillende hoogtes. Vanaf een hoogte van 150 cm worden de spijlen aan de bovenzijde afgeschuind. U kunt ook kiezen voor een puntenkam voor extra beveiliging. Geef aan mij door wat uw wensen zijn.

Onze voordelen:

Vanwege zijn stevige vierkante staanders, stevige spijlen en de molestvrije bevestigingsbeugels geldt dit type hek als dé optimale beveiliging. Daarnaast geniet u met spijlenhekwerk van de volgende voordelen:

  • U kunt kiezen voor blinde verbindingen
  • U beschikt over stabiele en stevige palen
  • U kunt uw hekwerk aanvullen met een poort
  • U geniet van onze 24/7 service en maatwerk
  • U heeft een uiterst inbraakpreventief hekwerk

Maak een afspraak met mij om nog veel meer voordelen te ontdekken. U bereikt me via onderstaande contactgegevens.

Spijlenhekwerk

Interesse in een spijlenhekwerk?

Bent u overtuigd van de vele voordelen van een spijlenhekwerk? Neem dan contact met mij op om uw wensen uitvoerig in kaart te brengen. Maak een afspraak via 06-53103988, stuur een mail naar ijzersterkinsierhekwerk@home.nl of vul ons online contactformulier in. Laat mij uw wensen weten. Dan vertaal ik deze in een kwalitatief, veilig en aantrekkelijk spijlenhekwerk!

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over spijlenhekwerk?

06-53103988or

Contact
BEL ONS