Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Kies Metaalbedrijf Effting voor hekwerk in Borne

Heeft u in Borne behoefte aan nieuwe gaasmatten, sierhekwerk, looppoorten of een tuinhek. Bij Metaalbedrijf Effting bent u aan het juiste adres voor het beste hekwerk. Ik, Charles Effting, help u graag bij het uitkiezen van het hekwerk voor uw tuin of terrein dat u wenst. Wij leveren onder meer draaipoorten, dubbelstaafmat hekwerk en spijlenhekwerk. Tevens kunt u bij ons terecht voor schuifpoorten en sierpoorten. Voor meer informatie of een afspraak belt u vanuit Borne naar 06-53103988.

De mogelijkheden die u heeft bij ons hekwerk

Sinds 1996 zijn wij actief met het maken, leveren en monteren van hekwerk op maat. Hierbij vinden wij een hoogwaardige kwaliteit en service heel belangrijk. Wij zorgen ervoor dat alles, van het sierhekwerk tot aan de schuifpoorten, voldoet aan alle vereiste veiligheidsnormen. Wij staan ook voor u klaar met een 24-uurservice wanneer u te maken krijgt met een storing of schade aan uw hek of poort. Al het hekwerk wordt bij ons op maat gemaakt, bijvoorbeeld sierhekwerk, draaipoorten en looppoorten. U geeft uw wensen wat betreft de hoogtematen, kleuren, bochten en togen aan ons door en wij realiseren prachtige draaipoorten of mooi hekwerk in uw tuin in Borne.

Kies voor gaasmatten op maat

Gaasmatten zijn een ideale manier om uw tuin, bedrijfsterrein, dierenverblijf of speeltuin op een voordelige manier af te schermen. De gaasmatten worden net als ons hekwerk geheel op maat gemaakt. Met smalle en strakke gaasmatten kunt u heel eenvoudig groen en privacy in uw tuin of terrein creëren, door er een klimop op te laten groeien. Het gaas is bij ons in alle RAL kleuren te verkrijgen.

Wij maken de mooiste sierpoorten en draaipoorten in Borne

Wij staan graag voor u klaar in Borne wanneer u sierhekwerk, draaipoorten of schuifpoorten wenst. Wij leveren, maken en monteren graag dubbelstaafmat hekwerk, gaasmatten, spijlenhekwerk en ander hekwerk voor uw tuin of terrein. Met ons hekwerk kunt u een prachtige uitstraling geven aan uw tuin of terrein. Onze sierpoorten, schuifpoorten, looppoorten en draaipoorten kunnen ook geleverd worden met een elektrische bediening op afstand. Door de uitstekende kwaliteit van onze producten, heeft u nog jaren plezier van uw hekwerk.

Borne

Neem contact op voor sierhekwerk of looppoorten in Borne

Wilt u in Borne graag prachtig hekwerk, gaasmatten of een poort op maat? Vraag mij dan om vrijblijvend advies. Maak een afspraak via 06-53103988 of mail naar ijzersterkinsierhekwerk@home.nl. Daarnaast kunt u meer informatie aanvragen via ons online contactformulier. Wij verwezenlijken in Borne graag een prachtig tuinhek, een spijlenhekwerk en we leveren veilige schuifpoorten, sierpoorten, draaipoorten of looppoorten.

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988or

Contact
BEL ONS