Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Image

Storingsdienst

HEKWERKEN IN OVERIJSSEL

Een goede band met de klant vinden wij bij Metaalbedrijf Effting enorm belangrijk. Om de vertrouwensband zo hoog mogelijk te houden en om u op passende wijze te helpen richten wij ons op persoonlijke aandacht voor u als klant. Zo staan wij te allen tijde voor u klaar met onze storingsdienst voor hekwerken in Hengelo en de rest van Overijssel.

Heeft u schade aan uw hekwerk of wenst u een aanpassing? Onze specialisten helpen u graag. Neem contact met ons op en we komen spoedig bij u langs om storingen te verhelpen en schade te herstellen. We weten als geen ander hoe vervelend het is als uw hekwerk niet naar behoren werkt of kapot is. Daarom doen wij er alles aan om een einde te maken aan het probleem. We zijn 24/7 te bereiken voor onze storingsdienst aan hekwerken en plannen direct een afspraak met u in. Voor iedere situatie hebben wij een goede oplossing.

Naast dat wij klaar staan met onze storingsservice voor onze eigen gemonteerde systemen, kunt u tevens bij ons terecht als het een hekwerk van een andere firma betreft. We zijn gespecialiseerd in alle soorten en maten hekken. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we ervan verzekeren dat we alle complicaties kunnen verhelpen met onze storingsdienst en schadeservice.

24-uursservice bij storing en schade

Bel ons en we komen spoedig bij u langs om storingen te verhelpen en schade te herstellen.

06-53103988

853

Tevreden klanten

940

Gerealiseerde projecten

765

Hekwerken geplaatst

620

Hekken gerepareerd

ADVIES OP MAAT

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

06-53103988or

Contact
BEL ONS