Ma - Zat 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

Metaalbedrijf Effting voor prachtige sierpoorten

Bent u op zoek naar mooie sierpoorten op maat? Dan is Metaalbedrijf Effting graag uw partner in Overijssel. Wij zijn specialist in het maken en monteren van sierpoorten, draaipoorten en schuifpoorten. Wij zijn al sinds 1996 actief en verzorgen uw hekwerk geheel op maat. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden op het gebied van ons hekwerk? Lees dan verder of neem contact met ons op via 06-53103988. Ik, Charles Effting, maak graag een afspraak met u en help u met het uitkiezen van de juiste sierpoorten.

Wij realiseren uw sierpoorten op maat

Wanneer u uw tuin of terrein een fraaie uitstraling wilt geven en deze tegelijkertijd goed wilt beveiligen, is het plaatsen van sierpoorten ideaal. Onze poorten worden geheel op maat gerealiseerd. U kunt alles naar uw eigen inzicht bepalen. Van de hoogtematen, kleuren, bochten tot de togen. Onze poorten kenmerken zich door hun kwaliteit, veiligheid en prachtige uiterlijk. Ik luister graag naar uw wensen en eisen wat betreft uw ideale hekwerk. Zo kan uw poort bijvoorbeeld worden uitgevoerd met een elektrische bediening op afstand. Maak snel een afspraak en laat u adviseren en inspireren.

De voordelen van onze diensten

Als metaalbedrijf hebben wij u vele voordelen te bieden. Wij zetten graag een aantal van onze voordelen voor u op een rij:

  • Uitstekende kwaliteit hekwerk
  • Hekwerk wordt volledig op maat gerealiseerd
  • Zeer scherpe prijzen
  • Veel ervaring en kennis op het gebied van hekwerk
  • Een 24/7 storingsdienst bij schade of storing

Maak snel een afspraak met me en ontdek wat wij u nog meer kunnen bieden op het gebied van poorten en hekwerk.

Andere mogelijkheden op het gebied van hekwerk

Naast onze sierpoorten kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld sierhekwerk, draaipoorten, schuifpoorten of gaasmatten. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor de verschillende mogelijkheden. Gaasmatten zijn bijvoorbeeld ideaal wanneer u op een voordelige manier uw tuin, bedrijfsterrein, dierenverblijf of speeltuin af wilt schermen. Ook de gaasmatten worden geheel op maat geleverd.

Sierpoorten

Neem contact op voor nieuwe sierpoorten

Wilt u ook graag nieuwe poorten of hekwerk van een uitstekende kwaliteit? Of wenst u meer informatie over de ander mogelijkheden op het gebied van hekwerk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-53103988. Tevens kunt u ons mailen viaijzersterkinsierhekwerk@home.nl of u vult direct ons online contactformulier in. Wij hopen u dan zo snel mogelijk te helpen. Wij willen graag die mooie sierpoorten op maat bij u realiseren.

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze sierpoorten?

06-53103988or

Contact
BEL ONS